Alle nieuwsfeitjes op een rij

Nieuwe cursus Basisvaardigheden Horeca

Per februari 2015 is de cursus "Basisvaardigheden Horeca" toegevoegd aan het cursusaanbod van SHO. Met deze cursus doe je voldoende vakkennis op en kan je professioneel aan de slag in een Horecabedrijf.Waarom? De meeste werknemers gaan zonder specifieke kennis van zaken aan de slag in de horeca.

Lees verder

SHO stelt allergenen-tool gratis ter beschikking voor horecaondernemers

De nieuwe allergenenwetgeving die horecaondernemers verplicht stelt allergenen informatie te verstrekken aan hun klanten gaat per 13 december in. Omdat Stichting Horeca Onderwijs merkt dat veel ondernemers hulp nodig hebben met de voorbereiding hiervan, bieden we de allergenen-tool gratis aan.

Lees verder

SHO biedt ondernemers gratis hulpmiddelen bij implementeren allergenenwetgeving

De nieuwe regelgeving op het gebied van allergenen gaat op 13 december in, maar veel horecaondernemers zijn hier nog lang niet klaar voor. Door het gratis beschikbaar stellen van allergenen-iconen hoopt Stichting Horeca Onderwijs op een uniforme implementatie van de allergenenwetgeving.

Lees verder

Nieuwe cursus EHBO aan kinderen

Per april 2014 is de cursus "EHBO aan kinderen" toegevoegd aan het cursusaanbod van SHO. De cursus behandelt de onderwerpen van de Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis.

Lees verder

Allergenenwetgeving

Op 22 november 2011 is de nieuwe Verordening Verstrekking (EU) Nr. 1169/2011 van voedselinformatie gepubliceerd. Uiterlijk per productiedatum 13 december 2014 moeten alle producten aan deze Verordening voldoen.

Lees verder