Duurzame Horeca

Nieuw!
  • 1 dag van 09:00u – 17:00u
  • klassikaal
  • 695,- excl. btw

Duurzaam ondernemen is de basis geworden. Aandacht voor dit thema blijft groeien en moet structureel geïmplementeerd worden. Niet alleen vragen veel gasten dat, ook de wet- en regelgeving wordt jaarlijks strenger.

Duurzaam ondernemen biedt (financiële) kansen en voordelen. Minder food waste zorgt voor lagere foodkosten. Energie- en waterbesparende maatregelen zorgen voor een lagere rekening. Subsidiemogelijkheden zijn beschikbaar wanneer jouw horecabedrijf energiezuinige apparatuur aanschaft. Maar wellicht het belangrijkste, gasten en medewerkers beoordelen duurzame bedrijven hoger dan niet-duurzame bedrijven.

Duurzaam ondernemen is noodzakelijk en gaat gepaard met extra inspanningen. Een succesvolle en creatieve horecaondernemer en zijn leidinggevenden weet deze extra inspanningen om te zetten naar kansen en voordelen voor een succesvollere bedrijfsvoering.

KlantenVertellen
Beste opleider van Nederland USP's

Duurzame Horeca bij SHO

De rol van personeel bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Sociaal bijdragen aan de samenleving
Wat is jouw milieu impact
Duurzaamheid als onderdeel van jouw bedrijfsvoering
Preventie voedselverspilling
Communicatie met de gast

Officeel erkend door:

Direct en gemakkelijk inschrijven

Informatie over de cursus Duurzame Horeca

Doelgroep

Ondernemers, leidinggevenden en managers die duurzaam ondernemen ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen beter willen beheersen.

Toelatingseisen

Voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Examen

Het SVH examen bestaat uit het schrijven van een verbeterplan

Diploma/Certificering

SVH Diploma Duurzame Horeca

Cursusduur

Eén lesdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Na de lesdag dien je een verbeterplan te schrijven als examen.

Cursusgeld

€ 695,00 inclusief lesmateriaal, examengeld, certificering en dagarrangement, exclusief btw

Geldigheid

Het is wenselijk om de cursus na een aantal jaar te herhalen om je kennis en je vaardigheden up-to-date te houden.

Extra

Deze cursus is in samenwerking met het SVH ontwikkeld en 100% nieuw. Wij zijn dan voorlopig ook de enige opleider die deze cursus geeft.