HACCP – Dag (1 dag)
- 10:00 – 16:00u
- klassikaal
- 295,- excl. btw
Van horecabedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Het is wettelijk verplicht om te zorgen voor een optimale hygiëne en voedselveiligheid in je bedrijf. Wil je de controleurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een stap vóór blijven? Volg dan de cursus HACCP.
Wat leer je tijdens de cursus HACCP – Dag (1 dag)?
Tijdens de ééndaagse cursus HACCP leer je hoe je met bederfelijke eet- en drinkwaren om moet gaan en hoe je de verplichte Hygiënecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen.
Wat anderen zeggen
“Al mijn medewerkers weten dankzij de cursus Hygiënecode HACCP hoe zij de Hygiënecode moeten toepassen. Dit zorgt voor maximale hygiëne in ons bedrijf en dus voor meer voedselveiligheid voor onze gasten.”